July 21, 2024

Близнаци На врвот на оваа листа се најдоа „меките“ Близнаци, кои сакаат многу да зборуваат и често не обрнуваат внимание на тоа што им се зборува и како се чувствува нивниот партнер. Тие често мислат само на себе, и на своите цели и задоволства и брзо им здосадува сè. Исто така може и партнерот со кого се сега за кратко време може да биде далечно минато.

Скорпиja Овој хороскопски знак се однесува на доминантните и посесивни знаци и нивната контрола над партнерите често е неизмерна. Тие знаат да бидат многу љубоморни, но и многу таинствени, што може уште повеќе да ги отежни работите во врската.

Водолија Водолиите не знаат да покажуваат чувства и се сметаат за знаци кои немаат сочувство, па со нив не може да се разговара за емотивни теми. Уште попроблематично е што не зборуваат за тоа што им се случува во главата, што често води до недоразбирања, често и до расправии и на крајот да се дистанцираат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *