April 13, 2024

Остварете ги сите ваши желби: Ставете го ова под перницата и привлечете среќа во вашиот живот

Сè што треба да направите е, пред да заспиете, на лист хартија да напишете што сакате да привлечете во вашиот живот и да го ставите под перницата. Додека заспивате, размислете како се чувствувате, нежно опуштете се и дозволете си да се чувствувате добро.

Оваа техника најдобро функционира ако „останете фокусирани само на вашата желба“. Смири си го умот. Ако почнете да сонувате за вашите желби, тоа е знак дека функционира.

Не менувајте ги вашите желби. Бидете фокусирани на една специфична желба и почекајте таа прво да се исполни. Кога ќе ви се исполни првата желба, продолжете со истиот ритуал со други желби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *