April 18, 2024

Размислете двапати пред да одлучите да тестирате жена
Еден маж се почувствувал депресивен затоа што во последно време забележал дека неговата сопруга се оддалечува од него .

Тој дошол на идеја да ја тестира и напишал писмо во кое вели дека е уморен од неа и дека ја напушта.

Знаеше дека тоа е детско, но сакаше да ја види нејзината реакција. Кога го напишал писмото, го оставил на масата во спалната соба и се сокрил под креветот.

Кога жената пристигнала и го прочитала писмото, не можел да поверува каква реакција имала. Таа беше среќна и весело пееше .

На крајот го зеде телефонот, се јави на некого и рече: Љубов, маж ми дозна дека го изневерувам и ме остави. Ќе ви се придружам наскоро, само да одговорам на неговото писмо. Потоа земала пенкало, напишала нешто и излегла од куќата.

Стана и ја зеде пораката и прочита:

Те видов под креветот! Отидов да купам леб. Те сакам

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *