June 25, 2024

Криенка која ги полудува интернет корисниците.

Фотографиите на кои се сокриени одредени предмети или суштества отсекогаш ги заинтригирале интернет корисниците, особено оние кои обожаваат криенка, кои се фалат дека имаат „соколово око“ и кои не можат ништо да пропуштат.

Ако спаѓате во оваа категорија или само сакате да се забавувате, добро погледнете ја фотографијата подолу.

Во купот есенски лисја се крие жаба.
Можете ли да ја забележите? Оние со добар фокус ја забележаа за девет секунди.

Дали и вие успеавте да го направите тоа? Ако не, не се нервирајте. За одлични резултати во решавањето на такво криенка, потребно е искуство и добар фокус.

Ние ќе ви помогнеме – погледнете добро во центарот на фотографијата, жабата се крие токму таму.
Ако сè уште не можете да ја забележите, погледнете го решението подолу.

Признаваме, жабата многу добро се сокри во куп лисја, не беше лесно да се забележи.

Ако, пак, сте во таа прва група на која ништо не може да пропушти, честитки од се срце!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *