April 10, 2024

Слатко видео од девојки кои не препознаваат татко кој ја избричил брадата насмеа многу корисници на TikTok.
На тој потег се одлучил Џонатан Нормојл, но не очекувал дека близнаците нема да го препознаат поради тоа.

Тој на TikTok објави убаво видео во кое се појавува пред своите ќерки седнати на каучот. Отпрвин збунето го погледнаа, а потоа ги праша: „Еј, што правиш?“

Едно дете во моментот заплака , а она што се случи следниот момент го направи ова видео хит.

Имено, таткото и понудил на девојката да ја земе во раце и да ја утеши бидејќи плачела, а нејзината сестра потоа ја ставила раката пред неа, како да се обидува да ја заштити. Потоа и самата заплака.

Видеото е прегледано 8,6 милиони пати, а сигурно ќе ве стопи и вас.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *