June 17, 2024

Сакав да имаат снимен момент кој покажува кои се навистина, изјавила полицајката.

Полицајката од Флорида, Кенеша Карнеги еднаш видел тројца млади мажи како и помагаат на 89-годишната Роуз Грист во автомобилот што нејзиниот 100-годишен сопруг го паркирал на бензинска пумпа.

Видеото, кое набрзо стана вирално , го погледнаа повеќе од пет милиони луѓе само на Фејсбук, а го споделија речиси сто илјади корисници.

Имено, парот , кој до тој момент поминал 20 години заедно, застанал на бензинска пумпа затоа што требало да го користат тоалетот, а на пат биле од родниот град Пери во Орландо, каде Роуз била на лекарски преглед.

Беше прекрасно да се види – рече Кенеша, кој ги препозна младите мажи. Таа дошла да ги надгледува, но наместо тоа прашала дали може да ги снима, а тројцата млади луѓе не се противеле.

Ви благодарам многу момци. Имам 100 години – на снимката се слуша Дејвид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *