May 18, 2024

Во супермаркет во странство присутните снимиле бизарна сцена.Снимката од поодамна се уште е актуелна низ медиумите и предизвикува морници.
Анаконда лазеше околу продавницата, со главата на рафтовите за пијалоци.

Видеото снимено од извесен Зак и објавено на Инстаграм се рашири низ интернет како шумски пожар.

Не ни е јасно како луѓето кои во тој момент биле во продавницата успеале да останат смирени.

Никој не се исплаши, никој не побегна.

Сите останаа мирни и ја гледаа сцената.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *