May 21, 2024

На социјалните мрежи се појави страшно и вознемирувачко видео од железничкиот премин кај Ваљево, а како што можете да видите за влакно е избегната трагедија.

Имено, како што може да се види на видеото, возачо се обидел да ја помине пругата додека доаѓал брз воз. За среќа, го забележал возот и го придвижил возилото наназад.

Возот навистина удрил во предниот дел на автомобилот, но за среќа била избегната трагедија, а шоферот бил неповреден.

Откако поминал возот, тој излегол од автомобилот и од шок само ги ставил рацете во џеб, за среќа преживеал!

https://twitter.com/i/status/1545855977521651719

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *