May 17, 2024

И тој има душа, малку опуштање не е на одмет.

Никола Јокиќ ужива во Србија по пеколната НБА сезона! Трки со коњи, рафтинг, разглед на градот… И секако, на сите овие настани има и малку пиење.

Додуша, на рафтинг изгледа имаше малку повеќе. Кошаркарот се обиде да жонглира , но не му успеа, па веднаш испадна.

Келнерката гледаше во шок и конечно му го зеде ајнцерот од рака.

Погледнете го ова хит видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *