May 18, 2024

Што би направиле вие ​​да сте на местото на оваа девојка? Американка го пријавила исчезнувањето на своето момче, за да го најде оженет, со три деца!

Рејчел Вотерс моментално живее во Кина, каде го запознала своето момче Пол Мекги. Но, Рејчел беше настрана кога Пол отиде во ОК да го посети своето семејство и никогаш не се врати.

Шест недели по неговото заминување, Рејчел на социјалните мрежи и на Фејсбук групата на неговиот роден град напиша дека го бара Пол, кој не одговорил откако ја напуштил Кина. Покрај очајниот апел, таа објави и нивна фотографија со текст: „ Се плашам дека нешто му се случило“.

“Моето момче Пол Мекги и јас живееме во Шенжен, Кина. Тој отиде дома во Велика Британија на почетокот на април за да го посети семејството и досега мораше да се врати во Кина. Сепак, долго време не се слушнав со него и јас Загрижена сум дека не се чувствува добро. „Нешто се случи. Ако некој знае нешто, ве молам да ме извести“, напиша таа.

Еден пријател на сопругата на Пол ја видел објавата и открил дека Пол е оженет и има деца.
Пријателите на Пол открија дека Пол (40) останал во Кина кога започнала пандемијата и дека поради тоа не се вратил дома две години. Откако пандемијата стивнала, Пол се вратил дома кај сопругата и децата.

Откако ја дознала вистината, Рејчел ја избришала пораката од Фејсбук и продолжила со својот живот. Сепак, многумина и испратија пораки со поддршка во кои пишуваат дека заслужува подобро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *