June 19, 2024

Американската кошаркарка Лорин Мапусуа е под притисок на корисниците на социјалните мрежи, бидејќи сите ја убедуваат да го остави своето момче .

Имено, Лорин на TikTok покажа дека поминала повеќе од девет илјади километри за да го изненади и бакне, но и дека го мрзело да станува од кревет дури и да ја прегрне.

Очекувано, многумина заклучија дека тој воопшто не се радувал што ја гледа, а некои не ни помислувале дека сигурно веќе некое време бил заљубен во некоја друга.

„Ова беше болно за гледање“; „Еј, и мојот сопруг ти вели дека треба да го оставиш“; „Девојко, мојот сопруг, со кој сум во врска повеќе од 20 години, изгледа посреќно откако ќе се вратам од продавница.“ Ова беа само дел од пораките кои ја поздравија Лорин во коментарите на видеото Still Falling For You. .

Инаку, Лорин во Шведска ја придружувала нејзината најдобра другарка од детството, која снимала се.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *