May 17, 2024

По судирот во Звезди Гранд , кој имавме можност да го гледаме претходните вечери, Светлана Цеца Ражнатовиќ ги изненади своите следбеници објавувајќи стара и невидена семејна фотографија.

Познато е дека Цеца е многу приврзана за семејството, но нејзините родители, како и нејзината сестра Лидија речиси никогаш не се разоткриле.

Таа покажа како изгледале нејзината мајка Мира и таткото Слободан Величковиќ во младоста, а на почетокот тешко може да се препознае која е Цеца, а која Лидија, бидејќи во тоа време и двете многу личеле.

Пејачката во раце го држела и своето куче, а фотографијата собрала голем број лајкови и коментари.

Погледнете ги:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *