May 17, 2024

Таа е висока 208,28 см, додека нејзината десна нога е долга 134,4 см, а левата 135,5 см.

Мејси Карин, деветнаесетгодишна тинејџерка од Тексас, ги има најдолгите нозе на светот! Таа влезе и во Гинисовата книга на рекорди , а од тронот ја симна и кошаркарката Екатерина Лисина, чии нозе се долги 132,8 сантиметри.

Таа првпат сфати дека има подолги нозе од повеќето во 2018 година, кога не можеше да најде пар патики што ќе и одговараат . Кога сфатила дека се разликува од другите, решила да се пријави за Гинисов рекорд и многу лесно успеала да го освои првото место.

Таа призна дека понекогаш е тешко да се помине низ вратата или да се влезе во автомобилот, а исто така има потешкотии да најде облека . Од друга страна – има предност кога игра одбојка или кошарка, а долгите нозе и донесоа популарност на социјалните мрежи.

19-годишната девојка им порача на сите луѓе кои изгледаат поинаку да ги прифатат нивните необичности . Се надевам дека нејзиниот рекорд ќе ги инспирира и другите високи жени!

Една од нејзините цели е да стане највисоката манекенка на светот. Мејзи е висока 208 сантиметри, па нејзините нозе сочинуваат 60 отсто од нејзината висина!

Таа сега е доста популарна на социјалните мрежи и на TikTok каде ужива во снимање видеа кои го истакнуваат нејзиниот атрибут, благодарение на што го собори шведскиот рекорд – изјави портпаролот на Гинисовата книга на рекорди.

Откако едно од нејзините видеа стана вирално, таа рече дека на шега одлучила да се придружи на OnlyFans , страница позната по својата претежно содржина за возрасни.

Бидејќи моето видео стана вирално, моето семејство ме поттикна јавно да зборувам за мојата висина и искуство. „Преку објави на социјалните мрежи научив да се сакам и прифаќам себеси и сакав да се обидам да покажам дека да се биде висок не е толку лошо како што мислат луѓето“, изјави Мејси.

Иако сите во семејството на Мејси се високи, ниту еден друг член од нејзиното семејство не е ни приближно близок како таа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *