May 17, 2024

Реакцијата на германскиот овчар Роки на „плачењето“ на сопственикот ги насмеа социјалните мрежи. Брзо сфатил дека сопственикот глуми.

Во видеото што го објави на YouTube, можете да го видите Роки како седи до него и збунето го гледа како да се обидува да сфати што се случува.

Роки го намириса сопственикот, се обеси околу него и конечно реши да седне на спротивниот крај од каучот и да чека додека не престане да плаче.

Видеото насмеа многу корисници, кои напишаа дека Роки сигурно сфатил дека сопственикот глуми.
„Кучињата можат да ги почувствуваат човечките емоции и Роки знаеше дека не сте навистина вознемирени. Се чудеше зошто испушташ такви звуци, ако се е во ред со тебе“, напиша коментаторот.

„На почетокот беше загрижен, но потоа сфати што се случува“, додал коментаторот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *