June 25, 2024

Мала мечка како вистински сообраќаен полицаец го запре сообраќајот на еден пат во Црна Гора.

Мала мечка го запре сообраќајот на пат во Црна Гора, како што може да се види на видеото објавено на социјалните мрежи.

Оди, оди Младен, може да биде опасно – возбудено зборува жената во кола додека збунета мечка стоела на две нозе на сред пат, во близина на колата до нивниот автомобил.

Видеото наводно е снимено во Црна Гора, а објавено е на Јутјуб каналот „Подгорички времеплов“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *