June 21, 2024

Ники Фолкнер (32) имала виртуелна средба преку апликацијата „Зум“ и решила да стане од кревет, што било многу лоша идеја.

По 15 минути сфатила дека оставила шише лубрикант зад себе на полицата што сите можеле да го видат на видеото.

Ники не се обидела да го премести бидејќи сметала дека така би привлекла поголемо внимание, па се преправала дека нема ништо спорно

По 15 минути видов лубрикант на полицата зад мене. Беше предоцна да се стави настрана. Менаџерот ќе сфати дека сум го видела и ќе привлече повеќе внимание. Тоа е еден од тие денови, умрев од срам. За масажа е – изјави Ники.

Секако, бидејќи се работи за шише со одредена форма во црвена боја, јасно беше кој предмет се наоѓа зад него.

Се знаеше дека сум во кревет, што друго можам да имам на полицата горе? Следниот пат кога ќе одржам состаноци на масата во кујната, креветот беше лоша идеја – се пошегува Ники, иако на почетокот сигурно не се шегуваше.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *