February 23, 2024

Нема да имаме гости. Денеска нема да ги пречекаме, рекла изнервираната жена.

Многумина на Твитер се насмеаа на видеото во кое сопственичката го дочекува својот златен ретривер.

Меѓутоа, кога ја отворила вратата, го затекнала својот миленик како мавта со опашот бидејќи во дворот донел нов пријател – црна крава.

О, не. Не, не, не – со неверување изјавила сопственичката кога го видела четириножно животно во својот двор.

Нема да имаме гости. Денеска нема да ги пречекаме – рекла изнервираната жена на која кравата и ја лижела фасадата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *