July 18, 2024

Не е вообичаен пример кога бебе или новороденче може да се види како ги прави првите чекори

неколку минути по раѓањето. Затоа ова видео е многу необично.

Видеото го снимила бабица и го погледнале над 80 милиони луѓе. Овие акушерки биле зачудени кога го виделе бебето како стабилно оди.

Погледнете како тоа изгледаше.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *