July 12, 2024

Вечерва е вистинското време да направите нешто за вашата иднина.

Чистотата и работите што ги чувате во вашата соба влијаат на вашето расположение, па ако сакате да се ослободите од негативната енергија, следете ги овие четири совети:

Валканите работи привлекуваат и акумулираат негативна енергија. Затоа погрижете се вашата гардероба, мебел и кујна да бидат секогаш чисти.

Мирис Ставете лаванда во просторијата или испрскајте етерични масла од лаванда , рози и слично. Важно е да постигнете чувство на свежина и да ви се допаѓа и да уживате во мирисот на воздухот во вашата куќа.

Музика Нема подобар начин да привлечете добра енергија во домот од музиката! Пуштете добра музика и ќе внесете позитивна енергија во вашите мисли и дом. Не размислувајте негативно и дозволувајте убавите работи да влезат во вашите мисли, дом и живот.

Воздух Чувајте ги растенијата во просториите, бидејќи тие се филтри за негативна енергија. Исто така, редовно отворајте ги прозорците и дозволувајте светлина и свеж воздух да влезе во вашиот дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *