July 21, 2024

Камионџијата застанал затоа што видел срна како лежи на сред пат. Мислел дека е повредена, па излегол да види што се случува.

Кога некој вози камион, патот често го води во шумата и природата. Може да има различни пречки, но и прекрасни изненадувања како ова.

Камионџијата застанал затоа што видел срна како лежи на сред пат. Мислел дека е повредена, па излегол да види што се случува.

Недалеку од него лежеше уште една срна, малку постара. Се чинеше дека не им беше грижа што луѓето се таму и воопшто не се плашеа од нив.

Кога човекот веќе бил сигурен дека нешто не е во ред, еден помал елен станал и му пришол. Продолжи да го следи каде и да одеше.

Погледнете колку се изненадил човекот…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *