April 15, 2024

На социјалните мрежи кружи видео од Филипините на кое е снимено непријатно откритие кое го поздравило семејство кое забележало дамки на телевизорот.

Точките на почетокот беа мали и речиси незабележливи, а потоа почнаа да се шират низ екранот, ова го заинтригира семејството и малку ги загрижи, а тие брзо донесоа одлука да откријат што се случува.

Го отвориле телевизорот и сфатиле дека по нивниот екран лазат мравки, но веќе било доцна.

Откако го отвориле уредот, тие откриле цел мравјалник зад екранот, а видеото од тоа страшно сценарио, кое никој не сака да го види во својот дома, набрзо стана вирално.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *