April 9, 2024

Оваа баба има повеќе енергија од некои многу помлади од неа!

Џени Хар има 90 години и е голем обожавател на Витни Хјустон. Таа сака да танцува и ја користи секоја прилика да ужива во животот.

Џени живее со нејзиниот внук Адам. Тој се грижи за неа и се труди да се погрижи на баба да и недостасува ништо, особено љубовта.

Често играат игри на табла или читаат книги. Сепак, овој пат дојде редот за танцување. Погледнете само како 90-годишна баба потпевнува по песната на Витни Хјустон:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *