July 18, 2024

Одлуката девојката да стане љубовница е само нејзин избор. Иако таквата врска бара рамки и ограничувања, љубовниците понекогаш се слободни да не се придржуваат до нив.

Таа не се откажува да биде во облаците и да си дозволи да сонува. И покрај тоа што знае дека можеби крајот на оваа врска нема да биде одличен, таа дава се од себе за да биде онаква каква што сака додека трае. Ќе сака да функционира како да е во искрена и вистинска врска.

Прво, тие ќе побараат да одат заедно во шопинг. И покрај тоа што знае во каква врска е и дека овој човек ќе оди во набавки само со својата законска сопруга, таа го бара истото. За неа заедничкото купување е задолжителна и вистинска сесија. Во исто време, тоа создава чувство како тој да е само нејзин партнер.

Второ, таа сака заедно да подготвуваат храна. Ќе биде задоволна кога нејзиниот избраник, кој исто така е оженет, ќе зготви вечера со неа и ќе помине време со неа. Тогаш атмосферата е пријатна и домашна и создава семеен впечаток.

Трето, тој треба да работи и машка работа во нејзиниот стан. Поправка и чистење на мијалникот, поправка на мебел итн. таа очекува сè од него. Како љубовница на нејзиниот дом, таа сака тој да се чувствува како да е нешто заедничко и дека е нормално да работи.

Четврто, постоење на заеднички буџет. Женски љубовник почнува да разбира дека таа и тој имаат заеднички буџет. Бидејќи веќе бара заедничко купување, гледајќи го станот како споделен, нормално е да учествува подеднакво во се. Тој почнува да се однесува како навистина да се семејство.

Човекот почнува да се збунува и да се одвлекува од неговите површни потреби и намери.
Петто, тој треба да го почитува нејзиниот труд и работа. Прељубниците често веруваат дека кога се со љубовниците не важат редот и правилата. Меѓутоа, со љубовница која знае што сака и дека не може сè само така, ќе бара почитување на неговата работа.

Иако знае дека на ваквата врска најверојатно ќе и дојде крајот, ништо не препушта на случајноста. Човек со такви ставови често веќе не се наоѓа таму, бидејќи го има и дома. Ако навистина се заљуби, тогаш тој е склон да ги почитува сите желби на својата втора избрана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *