April 10, 2024

Кучињата се прекрасни суштества, кои повторно и повторно воодушевуваат со лојалноста и љубовта што се подготвени да им ја дадат на луѓето.

Растењето деца со кучиња има многу предности бидејќи тие позитивно влијаат на психичкото и физичкото здравје на најмалите.

Аманда, сопственичка на германски овчар, случајно го снимила моментот кога кучето го прегрнува нејзиното бебе. Во еден момент кучето го гушнало детето со шепата, а глетката била прекрасна.

Видеото го погледнале над 20 милиони луѓе.

„Не ми се верува дека го фатив ова на камера“, напишала Аманда на видеото.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *