April 10, 2024

Одамна ни е јасно дека луѓето не се штедат на музика на прослави, особено кога станува збор за балканскиот менталитет.

Често на социјалните мрежи гледаме снимки од балканските прослави на кои летаат банкноти , а овие снимки се речиси секогаш вирални.

Сепак, една сцена од свадбата на Албанците во дијаспората остави многумина во шок. На видеото се гледа како келнерот го чисти подот со метла од банкнотите што ги фрлале гостите за време на прославата.

Наводно, снимката е направена во Њујорк на албанска забава.

Бидејќи овде зборовите се излишни, погледнете за што се работи во видеото во текстот.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *