February 26, 2024

Side view frustrated thoughtful woman looking out rainy window in distance alone, lost in thoughts, upset unhappy young female feeling lonely and depressed, thinking about relationship problems

Монасите и свештениците тврдат дека таа е толку моќна што со искрена вера може да помести планини.
Кога во животот им се случуваат лоши работи и работите никогаш не се подобруваат, луѓето веруваат дека некој ги проколнал или ги зарекнал.

Исто така, постојат многу методи за „отстранување“ на тие магии и клетви , за кои многумина се обраќаат кон гатачи кои ќе го направат тоа за само 10 евра, но всушност ништо не може да ви помогне да се заштитите од сè негативно освен искрената молитва.

Верниците знаат дека одењето кај гатачи е еден од најлошите гревови. Ако сте еден од нив, ослободете се од старите приказни и молете се кога ќе почувствувате потреба.

„Господи Исусе Христе, сине Божји, помилуј ме мене грешникот“ – ова се зборовите на Исусовата молитва. Ова е најкратката молитва што постои, но монасите и свештениците тврдат дека е толку моќна што со искрена вера може да помести планини.

Свртете се кон Бога искрено и тој сигурно ќе ве слушне. Ако се прашувате кога треба да се молите за исцелување, нема одредено време. Правете го тоа кога најмногу ви одговара, а особено кога чувствувате дека ви треба молитва.

Пробајте и ќе видите – ќе добиете нова енергија, волја, ќе бидете посмирени, а проблемите сигурно полека ќе се решаваат.

Кога молитвата ќе ја исчисти сета негативност што се насобрала во вас, ќе исчезнат и причините поради кои мислите дека некој ве проколнал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *