June 19, 2024

Организирањето на венчавка може да заврши со расправија за различна визија за денот на вашиот сон. Невестата и младоженецот може да имаат различни мислења за украсите, храната или музиката.

Во овој случај, тоа беше последниот елемент што ја радуваше венчавката, а разводот тажен истиот ден.

Пар од Багдад ја прослави својата венчавка со песната „Месаитар“ од Ламис Кан. Насловот буквално значи:Јас доминирам. Песната е за жена која владее со врската и не дозволува партнерот да гледа во други дами .

Новобрачната двојка среќно танцувала на песната која не им се допаднала на семејството на сопругот. Сите тоа го сфатија како желба да се понижи мажот и да се направи попокорен во бракот.

Сопружниците и нивните семејства започнале голема тепачка . Случајот заврши со драматична сцена каде младоженецот одлучи дека сака развод.

Ова е една од најкратките свадби досега. Најкратката брачна заедница на светот требало да трае … само 3 минути!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *