April 18, 2024

Кети била болна со години, а лекарите не знаеле што ја предизвикува нејзината мистериозна болест

Од година во година, здравјето на Кети Вилсон брзо се влошуваше. Како што минуваа годините, таа речиси и не се движеше, а деновите ги минуваше спиејќи или лежејќи безволно. И покрај тоа што редовно посетувала лекари, речиси 10 години никој не можел да дознае од што боледува несреќната жена.

Во меѓувреме, нејзиното здравје толку многу се влошило што едвај можела да оди .

Кети се чувствуваше како наскоро да умре . Надежта ја изгуби, бидејќи лекарите не знаеја како да и помогнат, а потоа обичните мајстори го направија невозможното – ја открија причината за нејзината болест .

И како дојде до тоа? Кети решила да направи нешто убаво за себе, па ги повикала мајсторите да и ја реновираат куќата.

Го сменија тушот, додадоа модерни плочки, ставија нов ормар и го заменија бојлерот. Меѓутоа, кога екипажот дошол да го замени стариот бојлер и да стави нов, откриле нешто неверојатно.

Кој го поставил тој бојлер пред 10 години не го поставил како што треба. Кети не ни знаеше дека резервоарот испушта опасен гас и ја труе сите тие години. Кога работниците сфатиле колку е опасен проблемот, ја контактирале Кети и и кажале за што се работи. Сите симптоми сега добија смисла!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *