April 18, 2024

Холивудската актерка Мини Драјвер неодамна во отворена исповед откри дека речиси 20 години верувала дека е „неплодна“ и дека никогаш нема да стане мајка.

Актерката која го роди синот Хенри во 2008 година, кога имаше 37 години, а во подкастот „The Healthy Baby Show“ зборуваше за својата неочекувана бременост. Таа призна дека била целосно запрепастена кога дознала дека е бремена, набргу по раскинувањето од тогашното момче Тимоти Ли.

Мини дури и ги препиша првичните симптоми на бременоста ! „Ми рекоа дека не можам да имам деца кога имав 18 години. Тој ужасен доктор влезе во канцеларија и буквално ја спореди мојата матка со затнат одвод во тоалетот.“

Ништо не поминува низ тоа. Нема да имате деца. Така верував во него и верував во тоа цел живот“, изјави славната 52-годишна.

Таа се присети и како докторот ја нарекол „ неплодна “, што го смета за апсурден начин да се опише жена која физички не може да има дете.

Колку е смешно да им се каже дека се празни, како да се неплодни значи да се биде мртов . Пулсен пејзаж, каде што нема плодност. Тоа е апсурдно“, додаде таа.

Но, две децении подоцна, Мини се соочи со шокантно сознание – забременила!
„Кога имав 37 години, на 1 јануари се разбудив со грип и бев ужасно лута. Си реков: „Ти имаш грип“. Неодамна раскинавте со некој кој беше добар, но не вистински.

Немаш деца, немаш работа. Не знаеш што да правиш со себе… „И тогаш дознав дека сум бремена. Сестра ми ми кажа дека мисли дека сум бремена. Јас реков: „Не биди смешна. „Не можам да имам деца“, објасни Драјвер.

„Но, сепак, се покажа дека сум бремена, а потоа реков: „Ова е чудо“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *