June 23, 2024

Само бездомник му помогнал на момче кое два часа се смрзнувало и му го дал единственото нешто што го имал – јакната

Овој социјален експеримент е најдобриот начин да ви покаже колку малку внимание посветуваат луѓето на луѓето на кои им е потребна помош, дури и кога станува збор за децата .

Имено, навидум сиромашно момче без покрив над главата седел два часа на 15 степени под нулата и се смрзнало во една од најфреквентните улици во Њујорк .

Никој од минувачите не ни застанал освен бездомникот кој на малиот му ја понудил единственото што го имал јакна и помош !

Погледнете го видеото – тоа е уште еден доказ дека оние кои имаат најмалку, најмногу даваат на другите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *