July 21, 2024

Една мајка од Австралија го сподели своето искуство за тоа колку била шокирана кога нејзината ќерка добила длабока рана во задниот дел од устата, во близина на нејзиното грло

Мајката го сподели своето непријатно искуство и ги предупреди сите родители да внимаваат со што си играат нивните деца.

На малите деца им е интересно да истражуваат. Сепак, иако експертите советуваат дека тие треба да се ослободат за подобро и полесно да го запознаат светот околу нив, тие предупредуваат дека секој нов предмет може да биде потенцијално опасен доколку родителите не внимаваат.

Една мајка од Австралија штотуку го сподели своето искуство за тоа колку била шокирана кога нејзината ќерка добила длабока рана во задниот дел од устата, во близина на грлото .

„Мојата ќерка се фрли од каучот на подот додека си играше со четката за заби во устата. Од устата на девојчето веднаш почна да крвари, поради што ме фати паника и веднаш повикав брза помош “, рекла мајката и додала: „Не знаев каде точно се повреди, но бевме исплашени од многу крв. Се проколнав себеси што и дозволив да си игра со четката за заби во дневната соба“.

Откако девојчето пристигнало во болница, веднаш завршило на операционата маса. За среќа, раната не била опасна и премногу длабока, но според лекарот тоа било само среќа.

“Бидете внимателни! Мојата намера беше да ја оставам да си игра со четката за заби за да и се допадне, но никогаш не ни сонував дека тоа може да ја повреди толку опасно”, им кажала на другите по ова непријатно искуство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *