June 25, 2024

Астролозите тврдат дека нивната судбина била запечатена уште при раѓањето.

Некои луѓе заработуваат пари од шега , некои дури и без мака, но за некои ѕвездите им ја запечатија судбината уште од раѓање и решени да живеат во беда засекогаш!

СТРЕЛЕЦ Не се работи за тоа што Стрелецот не може да заработи и не е успешен. Детскиот однос кон парите и целосно неразумното трошење ќе доведат до финансиски колапс. Припадниците на овој знак не ги бројат парите, тие само ги трошат на своите хирови, на пријатели, позајмуваат и забораваат… Тие се склони кон коцкање и знаат да потрошат многу пари во текот на животот токму на овој порок. Но, она што е најинтересно, Стрелецот воопшто не се нервира поради беспарицата. Знае дека наскоро ќе дојде нова можност да заработи онолку колку што му треба, а потоа ќе ја потроши за еден час, и така натаму …

РИБА Родените во знакот Риби постојано имаат финансиски проблеми. Сонувачите кои постојано се во облаци не се навикнати на тешка физичка работа. Тие обично заработуваат пари со својот талент и отворен ум. Рибите пропуштаат илјадници можности за нормална работа во текот на животот, бидејќи се сметаат себеси за недоволно вредни и се плашат од неуспех. Повеќето припадници на овој знак не трошат многу, но и не заработуваат многу, па постојано се во виор на преживување, додека дел од Рибите и тоа малку што го троши на целосни глупости и непотребни ситници, а некои се дури и способни да позајмуваат како што би купиле работи што навистина не им се потребни.

ВАГА Луѓето во хороскопскиот знак Вага имаат неверојатно чувство за убавина . Тие се вистински естети кои уживаат во убавината на светот и околината. Материјалните работи, стресот и натпреварите со другите луѓе за нив се нешто сосема вонземско, затоа не се подготвени да се борат во животот и да работат напорно само за да постигнат материјални добра. Вагите претпочитаат рационално да го трошат заработеното на неопходни, но и убави работи. Уметникот во нив е секогаш гладен за убавина, па често ќе му даде предност на убавото пред неопходните работи додека не им остане ни динар во џебот.

РАК Ракот не може да се натпреварува со другите. Честа не му дозволува да се збогати на сметка на другите, поради што често останува без пари. Тој претпочита да им остави добри можности на другите за да не се чувствува виновен. Доколку сепак добие повеќе пари, Ракот, за жал, прво ќе ги потроши на деструктивни навики како што се коцкање, алkохол или опијати.

ВОДОЛИЈА Овој знак едноставно не може да живее според правилата на општеството, што значи дека нивната финансиска стабилност не е приоритет . Тие претпочитаат да најдат, измислуваат, создадат нешто, отколку да заработат пари. Тие постојано размислуваат за тоа што го чека човештвото во иднина и се обидуваат да го направат овој свет подобар. Затоа парите што ги имаат претпочитаат да ги вложуваат во важни, но непрофитни проекти.

Водолијата не е материјалист и нема потреба од многу пари, кои обично ги користат лукавите измамници доколку успеат да и се приближат. Припадниците на овој знак се подготвени да ги дадат сите свои заштеди, дури и сами да позајмуваат, само доколку тоа има повисока цел. Затоа Водолијата е најсиромашниот знак во Зодијакот !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *