June 21, 2024

ТатКо Лав за прв пат го виде своето бебе во зоолошката градина во Денвер, а неговата прекрасна реакција го разнежни светот.

Зоолошката градина во Денвер на интернет сподели видео кое ги раздвижи срцата ширум светот. Во него можете да видите мало лавче како си игра во неговиот дом, а иако младенчето е главната ѕвезда на видеото, има уште нешто што ги воодушеви луѓето кои го погледнаа овој симпатичен клип од зоолошката градина.

Имено, најинтересниот момент за нив бил кога таткото лав дошол и слегол за детално да го запознае своето бебе.

Тогаш двегодишниот лав Тобијас всушност првпат го запознал својот мал наследник, синот со кој играл слатка улога во ова видео.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *