May 16, 2024

Видеото кое се појави на социјалните мрежи насмеа многумина, но и ги натера да размислуваат.

Заљубените парови сакаат да ги споделуваат своите активности и да поминуваат време заедно. Некои избираат да гледаат натпревар заедно на трибините, иако повеќето жени често одат таму по своите партнери, не затоа што уживаат во гледањето спортски натпревар.

Иако, се разбира, има и такви кои тоа го сакаат. Една сцена стана вистински хит на социјалните мрежи, а веројатно стигна до оној кој не се надеваше дека ќе живее да ги види своите во таква ситуација.

Гледајќи го натпреварот од колумбиската лига помеѓу Јуниор Баранкиља и Атлетико Национал, двајцата млади се чинеше дека уживаат во друштво додека го гледаа натпреварот со толпа луѓе на Естадио Метрополитано Роберто Мелендез. Сепак, она што се случи е дека натпреварот падна во втор план токму поради нив двајца, бидејќи и по крајот на натпреварот сите медиуми зборуваа за нив двајца.

Имено, постои традиција според која за време на паузата на натпреварот главната камера на стадионот затекнува интересна двојка на трибините и потоа се очекува да се бакнат. Тој тренд стана вообичаен за повеќето режисери и кинематографери ширум светот, особено во Латинска Америка, но и на американските спортски настани.

И додека сите гледаа и чекаа да се случи токму тоа меѓу младиот пар, девојката наеднаш погледна во камерата, па во својата фигура на семафорот, а потоа нагло ја сврте главата. Нејзиниот партнер изгледаше збунето за што се работи, пред да почне да се смее, додека таа упорно го криеше лицето со рацете и косата, само за да го избегне бакнежот.

Во еден момент таа го зеде телефонот и се обиде да изгледа зафатена со пишување пораки, но публиката не се откажа, па таа побара бакнеж со аплауз и плескање.

Тамошните медиуми речиси веднаш открија дека се работи за тајна врска и дека жената е фатена во измама. Додека таа со широко отворени очи гледаше во кадарот, покривајќи го лицето со левата рака, снимката беше придружена со смеа на присутните.

Секако, камерманот по неколку моменти го смени кадарот и сними уште еден пар кој реагираше очекувано.

Иако не сакаа внимание на јавноста и веројатно се обидуваа да се сокријат, видеото го обиколи светот и буквално сите дознаа за врската, објавија колумбиските медиуми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *