June 19, 2024

Нова игра во моментов го заинтригира Твитер – и тоа е онаа што ќе го привлече вашето внимание исто така.

Во средата, корисник на Твитер сподели слика со тигри и ги замоли неговите следбеници да го избројат бројот на големи мачки во неа.

“Колку тигри гледате на оваа слика?” напиша корисник на Твитер ‘@isharmaneer’ додека ја споделуваше сликата на платформата за микроблогирање.

Погледнете малку поблиску и ќе видите дека има повеќе тигри кои паметно камуфлираат во сликата.

Избројавте ли? Погледнете подолу на страница колку тигри има на сликата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *