June 25, 2024

Дали сте мистериозен или некој што ги држи сите конци во ваши раце?
Психо тестовите се одличен начин да се забавувате, но и да проверите што ви кажува вашата потсвест.

Овој пат треба да одговорите само на едно прашање: Кое животно прво го видовте на сликата?
Потоа погледнете што открива за вашата личност.

БУВ Длабочината на вашата психа е неразбирлива за обичниот човек. Изгледате мистично и неразбирливо, често ги криете своите вистински мисли од оние околу вас. Во одредени култури бувот е симбол на „сенката“, т.е. го претставува оној дел од нашето битие што го чуваме во тајност. За вас, интроспекцијата е најдобриот начин да се откриете себеси.

ТИГАР Вие сте некој кој постојано се соочува со тешкотии и проблеми во текот на животот. Иако неволјата постојано ве погодува, вие секогаш успевате да се извлечете од неа. На луѓето често им изгледате кревко, тие треба да ве заштитат бидејќи не ја гледаат вашата внатрешна сила што е неверојатно.

ВОЛК Волкот ја симболизира лојалноста, но и осаменоста . Навикнати сте да можете да правите сè сами, да не се плашите, што е одлично, но човекот кој не знае страв често брза бидејќи е непромислен. Живеете следејќи ги вашите инстинкти, што понекогаш може да биде добро, но треба да работите и на развивање логика и разум.

ЛАВ На другите им оставате впечаток на самодоволност, изгледате моќно, но најголем проблем ви е да ги контролирате емоциите. Често го криете гневот и бесот од другите, што е погрешно. Дозволете си „слабост“ не мора секогаш да се однесувате силно. Ако нешто ве налути, покажете го тоа јасно и гласно. Потиснувањето на чувствата води до длабоко незадоволство. Вашите емоции се дел од вашиот карактер и треба да научите да живеете со нив.

КУЧЕ Во срцето сте големо дете, на другите често им изгледате како да живеете во свој свет. Често наивно му пристапувате на животот, бидејќи сте добронамерни кон сите. Поради ова, често сте биле повредени. Треба да се обидете на секој начин да соберете храброст и да се обидете повторно. Еден неуспех не е неуспех, едно разочарување не прави живот! Продолжете да верувате во доброто!

ЗМИЈА Вие сте самоуверени и храбри. Изгледате како некој кој ги држи сите конци во ваши раце, кој не го допираат проблемите, како некој кој останува ладен додека сè околу него гори. Сепак, иако изгледате ладно и оддалечено и можете сè сами, исто така ви треба некој да ве заштити или да ве советува кога е потребно.

ЛИЛЈАК Вашата интелигенција и интуиција се високо развиени. Вие, како лилјак што гледа во темнината, лесно ги „читате“ другите, нивните чувства и вистински намери. Вашето шесто сетило може да ве однесе до незамисливи височини, само ако одлучите да покажете малку повеќе амбиција и да престанете да се криете во сенките. Можете да засените, ги имате сите предуслови за тоа!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *