May 16, 2024

Насмевката е битна кога оставате прв впечаток најважниот дел од хигиената на одржување на забати е редовно миење со соодветна паста но,

За само две минути, забите ќе ви станат бели и сјајни како бисери.

Се што ви е потребно се ѓумбир, сол и сок од лимон.

Погледнете го следното видео и дознајте го рецептот за сјајни заби!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *