May 13, 2024

Од зачнувањето до раѓањето беа потребни 9 месеци, а се се сведе на прекрасна глетка од само 4 минути.

Ова одлично видео покажува како се развива ембрионот во утробата, а покрај жените во чие тело се одвива целиот овој процес, секако ќе биде интересно да го гледаат и мажите.

Додека го гледате видеото, сигурно ќе ви изгледа неверојатно, но ова што го создава Бог е вистинско чудо. Од една точка се раѓа прекрасно бебе, погледнете како.

Во продолжение погледнете го видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *