December 10, 2023

Кога мултимилионерот и љубител на природата Демијан Апинал ја одвел својата сопруга Викторија во џунглите во Габон за да се сретне со неколку негови стари пријатели, таа не можела ни да се посомнева дека некој од тие пријатели ќе се обиде да и го украде срцето! Неочекувана ситуација се случила веднаш откако парот се венчал.

Демијан сакаше да ја запознае Викторија со своите пријатели Џалта и Им, но имаше еден проблем.
Пред четири години Демијан остави две машки, сами во џунглата и во нормални околности не би биле среќни Демијан да се појави на нивна територија! Тие беа многу поврзани со Демијан.

Демијан ги одгледал овие две големи горили кога биле бебиња пред да ги пушти во дивината кога имале 12 години. Но, додека Демијанн имаше неколку искуства со горила, Викторија немаше никакво.

Демијан морал да биде многу внимателен додека патувале по реките полни со крокодили за да стигнат до двата мајмуни. Многу му значело тоа што Викторија ќе запознае две суштества кои многу влијаеле на неговиот живот.

Меѓутоа, наместо да гледа во безбедноста на Викторија, Демијан веројатно требаше да внимава на нејзиното срце. Неговата сопруга веднаш била маѓепсана од овие ѕверови од 150 килограми!

Тие и посветуваа многу внимание и прегратки, па дури и се грижеа за нејзиниот врат. Во неверојатна самодоверба, Викторија го легна Имин во скутот, а тој си поигра со нејзината капа и вадеше болви од нејзината коса.

Погледнете го видеото и дали Има успеа да ја освои својата нова „сопруга горила“. Тоа е толку слатко!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *