July 12, 2024

Одзатнувањето ќе биде побрзо од претходно, а ќе заштедите и пари и нерви.
Ако имате бавен одвод – не повикувајте водоводџија , туку обидете се сами да го решите проблемот. Еден трик од TikTok може да ви помогне во тоа.

TikTokerka Каролина Меколи, која на интернет инаку е позната по многу корисни совети во домаќинството, во ново видео откри кои се двете магични состојки кои ќе ви го исчистат одводот за 10 минути.

Станува збор за сода бикарбона и оцет. Каролина истури шолја сода бикарбона и чаша оцет во одводот.

Таа потоа го покри одводот со крпа, што помогна да се концентрира топлината на реакцијата онаму каде што беше потребно, и го остави да отстои десет минути. По истекот на времето, таа истури топла вода во одводот.

Резултатите можеа да се видат веднаш: Погледнете во видеото ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *