June 25, 2024

Овој човек помина низ неверојатна трансформација за 365 дена. Тој импресионираше илјадници луѓе со своите резултати.

Секој кој се смета за дебел има тешко време да се справи со губењето на хернијата. Луѓето генерално бараат изговори за сè и сметаат дека некои работи се невозможни.

Еден човек по име Венс Хајндс кон крајот на 2017 година сфатил дека има премногу килограми и дека треба да се направи важен чекор.

Тој тежеше неверојатни 240 килограми, па беше решен да ослабе. Неговата голема инспирација беше комичарот Берт Крајшер, кој во октомври 2017 година предизвика многумина да ги прифатат можностите што им се укажаа.

Венс работеше напорно и планинареше, а за една година импресионираше илјадници луѓе со своите резултати.

Ослабе речиси 100 килограми за една година и на крајот покажа дека се е можно. Важно е главата да е на место и пречките на патот до целта нема да не спречат да ослабеме!

Ова е неговата животна одлука, а која е ваша.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *