May 22, 2024

Жената свиреше виолина на својот брод и привлече неочекувана публика. На снимката се гледа како китовите се приближуваат и излегуваат кон бродот.

Музиката го збогатува човечкиот живот и не е тајна дека животните реагираат на неа. Вакви случаи се слатки, а една снимка стана особено популарна.

Ова е жена по име Мејсин која свирела виолина на брод во Тихиот Океан. Но, ниту таа ниту нејзината публика на бродот не можеа да погодат кој ќе им се придружи во настапот.

Свирењето на виолина беше толку прекрасно што китовите се приближија до чамецот. На снимката се гледа како се приближуваат и излегуваат кон бродот. После тоа, тие останале на површината во близина на чамецот за да ја слушнат оваа необична појава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *