May 23, 2024

Кога дознала дека е бремена, жената решила да го изненади својот сопруг во авионот. Таа побарала од пилотот преку разглас да му открие на нејзиниот сопруг дека е бремена.

Сопружниците Одри и Дејвид Роуз патувале со авион од Флорида до Колорадо кога открила дека е бремена. Не сакала само така да му каже на сопругот, па побарала од персоналот на авионот да и помогне да изненади.

Имам големо барање. Само што дознав дека сум бремена и навистина сакам да го изненадам мојот сопруг. Се надевав дека ќе можеш да го објавиш ова пред полетувањето.

Неговото име е Дејвид Роуз и седи на седиштето 28E. Ако можете да ми дадете брз сигнал што ќе го објавите, ќе ја подготвам камерата – напишала Одри во пораката дадена на стјуардесата. Набрзо и покажа палец нагоре.

Ова е вашиот пилот, ве молам Дејвид и Одри Роуз“. Именуваната двојка успеала да прошверцува дополнителен патник во авионот. Имено, Одри неодамна дозна дека е бремена. Во оваа прилика на парот им го честитаме раѓањето – се слушна од разглас. Дејвид останал прилично збунет од радосната вест, додека останатите патници врескале воодушевено.

Чекај, што? – повтори идниот татко. „Господине Роуз, сега кога ја слушнавте веста, при рака ви е боца со кислород“, додаде пилотот.

На Фејсбук беше објавено видео од збунетиот Дејвид каде таа собра илјадници прегледи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *