June 25, 2024

Милионерот се облекол како бездомник за да ја сними реакцијата на вработените во ресторанот, а тоа било поразително.

Јутјуб ѕвездата и шегаџија Коби Персин (23) од Њујорк, го тестираше персоналот на ресторанот во Флорида за да види како ќе реагираат врз основа на нечиј изглед.

На почетокот на видеото, Коби доаѓа кај келнерот и го прашува дали може да си набави маса за себе и за пријател, но келнерот му вели дека местото му е „малку прескапо“.

„Не можеме да ви служиме, нема да ви служиме денеска. Жал ми е за тоа “, му рече келнерот, но Коби беше категоричен. Сепак, келнерот му рекол да оди да јаде во Мекдоналдс.

После тоа, Коби заминува и го повикува возачот, кој вози пред ресторанот со Ролс Ројс со куфер полн со пари. „Ти реков дека имам пари. Она што е лудо е начинот на кој ги проценувате луѓето само според нивниот изглед. Можев да го купам ова место само за да те отпуштам – имаш среќа“, му рекол Коби.

Како и обично кога станува збор за слични вирални кадри, некои се посомневаа дека целата ситуација е наместена, но и во тој случај открива некои интересни работи за тоа како ги судиме луѓето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *