July 22, 2024

Шокантната снимка од автомобилот, на која се гледа како бебето го поминува патот, а возачот застанува во последен момент за да не го удри, ги преплаши корисниците на социјалните мрежи.

Инцидентот се случил во Куанг Нинху, Виетнам, а возачот на автомобилот кој го снимил инцидентот бил предупреден нагло да застане и да му сигнализира на возачот на камионот во коловозната лента да запре, по што тој закочил.

Бебето лазело на сред пат во моментот кога се појавила жена и ја прескокнала камената ограда за да ја спаси.
Во акцијата за спасување на бебето и се придружиле и двајцата мажи.

Возачот рече дека почувствувал олеснување откако бебето преживеало потенцијално опасна ситуација.

„Возев и одеднаш видов бебе како лази на сред пат. За среќа, бебето не е повредено“, рекол возачот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *