May 23, 2024

Невестата мислела дека нејзините родители нема да можат да дојдат на свадбата поради големата оддалеченост, но младоженецот и приредил големо изненадување.

Реакцијата на невестата на изненадните гости на нејзината свадба ќе ве исполни со топлина, љубов, а можеби и малку солзи. Откако мислела дека нејзините родители нема да стигнат на нејзината свадба, нејзиниот иден сопруг решил да ја изненади.

Алин Нас ја делеле неколку часа од брак со љубовта на нејзиниот живот, Брајан Тикл. Невеста сакаше да дојдат и нејзините родители. Но знаела дека тоа ќе биде вистинско чудо бидејќи била на Флорида, а нејзините родители живееле во Бразил.

Иако им беа одобрени пасошите, тешко дека ќе стигнат на време бидејќи им требаше премногу време за да стигнат. Алин вели дека знаела дека нема можности да дојде бидејќи и таа претходно живеела во Бразил.
Специјално изненадување на свадбата. Но, овој младоженец сакал неговата невеста да биде многу среќна. Тој успеа да приреди многу посебно изненадување на свадбата.

Брајан смислил план да ги донесе родителите на Али на Флорида, но исто така се погрижил да ја изненади неверојатно. Родителите на Ала и ветија дека нема да и кажат дека пристигнале. Дури успеале да се сокријат во истиот хотел каде што била и Алин.

На денот на свадбата, таткото на Алин веќе бил облечен за венчавката, а Алин му се јавила на мобилниот телефон, како и секогаш. Тој рече дека се преправал дека е во Бразил. Дури и ја соблече кошулата и си ја замрси косата за да изгледа како да е дома.

Таа паднала на колена и почнала да плаче од радост кога ги видела своите родители.
била подготвена, облечена во венчаница и се шетала со идниот сопруг кога ги видела гостите изненадувачки.

Таа паднала на колена и почнала да плаче од радост кога ги видела своите родители. Таа се сеќава дека била во шок и се прашувала дали тоа навистина се случува. Нејзината реакција беше мешавина од љубов, изненадување и релаксација.

Но, прекрасната приказна за гостите изненадувачки не заврши тука. Алин дознала дека нејзината мајка ќе мора да се оперира кога ќе се врати во Бразил. Со помош на нејзиниот сопруг, Алин патувала 18 часа за да ги изненади своите родители во Бразил. И таа изненадувачка посета беше снимена. Нејзините родители биле шокирани и изненадени, но и неописливо среќни.

Видеото во прилог е потсетување на љубовта помеѓу децата и родителите. Колку и да се далеку, колку километри ги делат, дарот на семејството е скапоцен и неописливо е да се биде со луѓето што ги сакате. Ова е навистина прекрасно сведоштво за семејната љубов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *