July 19, 2024

Шокантното видео се споделува на социјалните мрежи.
Луѓето кои веќе имаа можност да видат што се случи, буквално останаа во неверување.

Имено, родителите на дванаесетгодишното момче во еден град во САД биле затечени од сцена која не би била пријатна ниту за обичен набљудувач.

Дека тие буквално биле на работ на нервен слом говори и фактот што се слуша како мајката со тивок, плачлив глас прашува што да прави сега.

Видеото го објави разочараната мајка, а на неа се гледа дека момчето успеало целосно да го сруши станот.
Во бес, момчето кршело се низ куќата, а дека не е поштедена ниту една работа докажува видеото. Се прашувате зошто го направи ова?

Причината се крие во тоа што неговите родители му го зедоа телефонот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *