June 16, 2024

Во јавниот градски превоз секојдневно ќе наидувате на необични ситуации и сцени.
Доста често, покрај луѓето, меѓу патниците има и некои други живи видови.

Не само што патниците се превезуваат со своите миленици, туку се случува и животно да залута во возило на јавен градски превоз.

Навикнати сме на мачиња и кученца, патниците наишле и на папагали, но она што денеска го видоа во трамвајот ги остави без зборови.

Еден патник држеше ракун во скутот, ни помалку ни повеќе.

Животното нервозно се фатило на нозете на својот сопственик и ја истражувало непознатата област.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *