June 25, 2024

Сопственичката на кучето од Колорадо во четвртокот снимила „страшен“ поглед надолу меѓу нејзиното семејно милениче и пумата.

На видеото се гледа како „голема, пума“ талка низ дворот на куќа во Гранд Лејк, Колорадо. Дива мачка дошла до стаклената врата и внимателно го измерила кучето Ши Цу по име Даш.

Сопственичката на Даш, Сара Болс, снимила триминутна средба додека го моли кучето да се оддалечи од стаклената врата – единствената бариера меѓу двете животни.

„Мислам дека сака да го јаде моето куче“, рече Сара.

Додека Сра се тресеше и го викаше својот миленик да се оддалечи од вратата, особено кога пумата почна да ја удира со шепата по вратата, Даш не се ни помрдна.

Тој дури почнал да мавта со опашот, а кога пумата се откажала, Даш залаела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *