July 19, 2024

Работел за Чарлс и Камила седум години и вели дека секој Божиќ добивал честитка.

“На Божиќ секогаш добивавме честитка од него. Пред да се ожени со Камила, се сеќавам дека добивавме божиќни честитки од него, Хари и Вилијам. Тие секогаш беа посебни”, изјави тој за британски Mirror.
Покрај честитките, често добивал и хумористични подароци од Чарлс.

Исто така, ни испраќаше мали забавни работи по пошта. Една година ми испрати лименка лосос, а друга година комплет сол и бибер завиткани во лента. Веројатно добива многу подароци, а понекогаш и нам ни даваше некои од нив“, рече тој.

„Отсекогаш ми беше бизарно затоа што не очекувате такви ситници. Тоа ја покажува неговата забавна и практична страна. Што се однесува до вистинските подароци, тоа секогаш би биле шолји или чаши за виски. Една година добив прекрасен бокал за вода“. додаде тој.

Тој откри дека и тој оставал подароци и картички за својот шеф. “Секогаш би му напишал картичка и ќе му донесов подарок. Се сеќавам дека немаше смисла да му дадам нешто скапо. Тешко е да се избере кога човек има сè. Но знаев дека сака мед, па ќе му дадев тегла мед или медени бонбони, нешто во што знаев дека ќе ужива“, рече тој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *